O nama


Božanska priroda iz mora

Tvrtka smo koja se bavi uzgojem i prodajom bijele morske ribe te drugih morskih plodova. Nalazimo se u uvali Sobra na otoku Mljetu. S obzirom da se naše uzgajalište nalazi u kristalno čistom moru i da se bavimo potpuno prirodnim načinom uzgoja morske  ribe usudimo se reći da Vam nudimo božansku prirodu iz mora.

U današnje vrijeme ljudi žive brzo, puno rade, okoliš nam je zagađen i često smo nezadovoljni sa izborom hrane koji nam se nudi. Stoga smo ponosni i zadovoljni da svojim kupcima možemo ponuditi jednu od najzdravijih namirnica - svježu morsku ribu, uzgojenu na prirodan način koja ima izvrsnu kvalitetu i veoma je ukusna.
Prođite s nama kroz stranice Ribe Mljet gdje ćemo Vam pokazati kako za Vas nudimo samo najbolje.  

 
Od mora do kupca za manje od 20 sati

- naše uzgajalište je smješteno na otoku, ne u blizini grada,
- u blizini uzgajališta nema nikakve industrije,
- uzgajalište se nalazi na mjestu gdje je dubina mora preko 60 metara dubine,
- uzgajalište je u kristalno čistom moru na mjestu gdje ima jakih morskih struja,
- riba se hrani sa hranom bez GMO sastojaka,
- optimalan broj ribe po kavezu,
- držimo se prirodne metode uzgoja a to je:

 

Ručno hranjenje ribe

Naši djelatnici ručno hrane ribu i nadgledaju ribu tijekom hranjenja. Na taj način riba se hrani točno onoliko koliko joj treba. Čim riba prestane jesti hranjenje se zaustavlja i na taj način utjecaj na okoliš tj. onečišćenje je svedeno na minimum.

 

Ručni izlov

Nakon zaprimanja narudžbi riba se izlovljava ručno i to točno u količini koja je naručena. Na taj način naši kupci uvijek dobivaju samo svježe izlovljenu ribu.
Riba se tijekom izlova sprema u led jer je tzv. šokiranje ribe ledom najhumaniji i najbrži način da riba ugine.


Priprema za kupce

Riba se ručno prebire i razvrsta prema potrebama naših kupaca te se u najkraćem mogućem vremenskom roku dovozi na adrese naših kupaca.